Wanda ne staje: "Kuha" se pomirenje koje će biti veliki "nož u leđa" Icardiju
Foto: Instagram

Neočekivani potezi

Wanda ne staje: "Kuha" se pomirenje koje će biti veliki "nož u leđa" Icardiju

E. Ganibegović

Wanda Nara je prije nekoliko dana objavila raskid s Maurom Icardijem, fudbalerom PSG-a na posudbi u Galatasarayju, nakon osam godina veze. 

Nakon dosta bure u proteklih godinu dana, optužbi za prevaru prema fudbaleru PSG-a, Wanda je ovog puta potvrdila da se razvodi s argentinskim napadačem.

"Teško mi je u ovom trenutku, ali s obzirom na veliki medijski pritisak, bolje je da javnost od mene sazna istinu. Nemam više šta da objašnjavam i neću više iznositi nikakve detalje o ovom razlazu. Molim vas za razumijevanje, ne samo zbog mene, već i zbog naše djece", napisala je Wanda.

Njihova veza postala je poznata širom svijeta nakon što ju je Mauro doslovno oteo od svog prijatelja Maxija s kojim je bio veoma blizak.

Nedugo nakon što je objavila da se rastaje od Maura Icardija, Wanda Nara napravila je neočekivanu gestu. Počela se pratiti s Maxijem Lopezom na Instagramu, svojim bivšim suprugom.

Lopez i Icardi upoznali su se u Sampdoriji 2012. godine, gdje su bili suigrači, a potom i prijatelji. Nedugo nakon upoznavanja šuškalo se da se Icardi i Wanda viđaju, zbog čega je Maxi Lopez u decembru 2013. podnio zahtjev za razvod braka, a zatim su se u maju 2014. Wanda i Mauro vjenčali.

Oglasi

Wanda Nara i Maxi Lopez zajedno imaju troje djece: Valentina Gastona (13), Constantina (11) i Benedicta (10).

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Inače, prije nekog vremena emisiji 'A la Tarde' Louis Ventura je iznio zanimljive podatke iz braka Wande s Maxijem. On tvrdi da je atraktivna manekenka završila u Maurovom zagrljaju jer nije mogla više da trpi Maxijeve prevare.

Da li se sada "kuha" pomirenje Wande i Maxija ostaje da vidimo. 

Top Komentari

SarajFK
@E.Car Jasta nego za kuce. Evo u naslovu pise i da kuha. Znaci prava domacica!
4 2
SarajFK
Fina neka zena. Prava domacica.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi