Bolest je nagriza: Čuvene Wande pola nema, tu je i ogromna životna promjena

Bivša menadžerica se bori

Bolest je nagriza: Čuvene Wande pola nema, tu je i ogromna životna promjena

Midhat Šljivak

Nekadašnja agentica, a sada samo supruga Maura Icardija, 36-godišnja Wanda Nara, bori se s nepoznatom bolešću. Argentinci su tvrdili da se radi o leukemiji, ali je ona odbacila te navode, no ne krije da postoji nešto s čim se bori i to žestoko.

Wanda Nara godinama unazad je u centru pažnje zbog onog što je radila u vezama s Maxijem Lopezom i Maurom Icardijem. Dosta je bilo priča o brojnim prevarama sa svih strana, a upravo je ona ta koja je današnjeg muža Icardija zavela dok je još bila u braku s Maxijem.

[instagram]https://sportsport.ba/magazin/wanda-nara-juan-francisco-moro/451977[/instagram]

Usprkos silnim pričama da ona i Mauro više ne funkcionišu i da će doći do razvoda, to se nije desilo, a argentinska ljepotica s mužem uživa u ljepotama Turske gdje Icardi nastupa za Galatasaray.

Wanda međutim nije ista. Jasno je to uočljivo na fotografijama, a ona priznaje da se bori s bolešću. Nije to leukemija kako se pisalo već nešto drugo o čemu nije željela razgovarati.

Oglasi

Mnogi su je čak optužili da je sve lažirala kako bi se ponovo pisalo o njoj. Argentinka ističe da ima djecu i da to nikad ne bi učinila.

"Nikad se ne bih igrala s bolešću, posebno jer sam majka i znam da se laži vraćaju kao boomerang. Problem je što smatraju da nisi bolestan ako nisi u bolničkom krevetu i bez kose. Odmah misle da ti nije ništa", govori Wanda i dodaje:

"Pokušavam i trudim se da treniram onoliko koliko mogu. Želim poslati poruku svojoj djeci na taj način. Želim da vide da imam petlju i da ne želim biti zaključana kod kuće, te da mogu raditi sve što i drugi, da mogi skakati izvoditi piruete", istakla je 36-godišnja manekenka.

Vidljivo je međutim da je Wanda poprilično smršala. Bolest očigledno uzima danak i nije to više ona ista žena.

Ipak, maksimalno se trudi da bol sakrije. Pokazuje djeci da se za sve vrijedi boriti i radi sve što je i ranije, ali uz pritisak kočnice kako nešto ne bi pošlo po zlu.

Turska joj očigledno veoma dobro prija. Njen suprug je u Istanbulu idol navijača Galatasaraya i par je konačno našao malo mira.

Oglasi