Wanda skinula grudnjak, gola stala pred ogledalo i počela da snima, pa sve "zumirala"

Nije odavno bilo s takvim objavama

Wanda skinula grudnjak, gola stala pred ogledalo i počela da snima, pa sve "zumirala"

Endin Čaušević

Izabranica Maura Icardija, Wanda Nara, često je znala biti u centru pažnje zbog provokativnih objava na Instagramu. Iako se bila smirila i čini se završila s takvim stvarima ona je ponovo sve šokirala s video koji je objavila na storyju.

Icardi i Wanda žive zajedno već neko vrijeme, a ona se s djecom doselila nedavno u Istanbul nakon što je on potpisao za Galatasaray.

Prethodna godina je za njih bila izuzetno turbulentna jer su se stalno mirili i svađali, ali čini se da su konačno ostavili sve to iza sebe i odlučili ponovo da pokušaju.

To je trajalo sve to između njih dvoje mnogi su primijetili da je Wanda prestala sa provokativnim i golišavim fotografijama koje je inače često objavljivala na Instagramu, a zbog koje su neke od njih i blokirane jer bi previše pokazala.

Činilo se da se Wanda smirila i odlučila posvetiti Icardiju i porodici, no kada je s njim izgladila te stvari odlučila se vratiti u punom svjetlu.

Ona je jučer šokirala sve videom kojeg je objavila na storyju jer se u tako provokativnom izdanju nije pojavljivala mjesecima.

Wanda je skinula grudnjak i stala pred ogledalo kako bi se snimila, a čak je i "zumirala" kako bi se sve to bolje vidjelo.

To je objavila na storyju, a ne kao običnu objavu jer bi ju Instagram sigurno brzo skinuo zbog delikatnog sadržaja.

Međutim, Wanda je uspjela u onome što je htjela, a to je da se nađe u centru pažnje. Posebno su iznenađeni bili turski mediji koju Wandu nisu gledali u tim izdanjima otkako Icardi igra u Galatasarayju.

No, sada im je Wanda pokazala svoju pravu stranu i stvari koje voli raditi na društvenim mrežama kako bi izazvala pažnju muškog dijela publike i u tome je uspjela i ovaj put.

Top Komentari

komentator1
Sta ce ona zumirati. Pa vece sise ima nas azmir husic
1 0
user1676286668
Opet ja kažem gdje god je golotinja i perverzija tu je urednik naš dobri stari perverznjak čauš
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.