Wanda ušla u džamiju, pa neočekivanom fotografijom oduševila muslimane širom svijeta

U tom izdanju je nismo navikli gledati

Wanda ušla u džamiju, pa neočekivanom fotografijom oduševila muslimane širom svijeta

Endin Čaušević

Wanda Nara često se nalazi u centru pažnje zbog svojih golišavih fotografija na Instagramu, ali ovaj put izabranica Maura Icardija oduševila je sve svojim izdanjem, a posebno se to odnosi na javnost u Turskoj.

Wanda i Mauro su se nakon mjeseci i mjeseci trzavica u vezi i konstantnih prekida i pomirenja konačno fokusirali da uspiju zajedno.

Oni su ponovo zajedno i odlučili su sve ono loše što se dešavalo prethodnih mjeseci između njih da ostave iza sebe. Odlični su da njihova veza uspije i čini se da im konačno ide kako treba.

Wanda je ovog ljeta doselila s porodicom iz Argentine u Istanbul nakon što je Icardi potpisao za Galatasaray i sada mu oni velika podrška i više nisu razdvojeni kao što je to bio slučaj protekle sezone.

Icardijeva izabranica i dalje zna da uzburka javnost svojim golišavim fotografijama, a u Turskoj nisu baš navikli na takva izdanja.

Oglasi

Međutim, Wanda je pronašla način da oduševi sve jučerašnjom objavom na Instagramu. Naime, njoj je u posjetu došla njena porodica iz Argentine i jučer su obilazili nekoliko turističkih destinacija u Istanbulu.

Posjetili su i jednu od mnogobrojnih džamija u ovom gradu, a Wanda je ispoštovala tradiciju i stavila je maramu na glavu prije nego što je ušla u džamiju što je javnost u Turskoj oduševilo.

Ona je objavila nekoliko fotografija na Instagramu s maramom na glavi i pokazala je da je pokrila sva područja koja inače ponosno pokazuje, ali znala je da ulaskom u džamiju to ne smije uraditi i maksimalno je ispoštovala ono što se tražilo.

Nakon kritika zbog oskudnog oblačenja Wanda je sada dobila i velike pohvale javnosti u Turskoj koja je oduševljena što je ona pokazala poštovanje prema njihovoj vjeri.

Top Komentari

Mel_Glupson
Ona i Amra Đeko dvije vjernice ..oduševile su nas ...
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi