Wanda je vidjela kakav se Icardi vratio s derbija, a potom je napravila neočekivano i oduševila sve

Objavila fotografije na Instagramu

Wanda je vidjela kakav se Icardi vratio s derbija, a potom je napravila neočekivano i oduševila sve

Endin Čaušević

Mauro Icardi našao se u centru pažnje javnosti kada je nakon derbija Fenerbahče - Galatasaray pokazao povredu koju je zadobio. Kada se vratio kući njegova supruga Wanda vidjela je masnicu ispod oka, a potom je uradila nešto što je sve oduševilo.

Icardi se našao u centru pažnje nakon što je završen najveći turski derbi. Argentinac je pokazao da je tokom utakmice zadobio masnicu ispod oka, a Galatasaray je to pokušao da iskoristi na "namazan" način.

Oni su to predstavili kao povredu koju je zadobio u duelu sa štoperom Fenera i poručili da im nije sviran čist penal, ali kada se pojavio snimak koji je pokazao istinu oko Icardijeve povrede sve je bilo jasno.

Odmah nakon što je završena utakmica na stadionu Sukru Saracoglu argentinski napadač je brže bolje krenuo kući gdje ga je čekala porodica koja se spremala za Badnje veče.

Icardi je s porodicom dočekao Badnje veče, a njegova izabranica Wanda objavila je i nekoliko fotografija na Instagramu.

Oglasi

Međutim, jedna fotografija posebno se našla u centru pažnje javnosti jer su mnogi shvatili šta je Wanda uradila kada je vidjela da je Icardi zadobio nezgodnu povredu na derbiju godine.

Očekivalo se da bi mogla staviti Icardiju puder i prekriti masnicu, ali ona je oduševila sve svojim potezom. Umjesto pudera ona je i sebi nacrtala masnicu kako bi pokazala svom suprugu podršku, a to je oduševilo navijače Galatasarayja.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Wanda je tu fotografiju objavila na Instagramu i odmah su svi vidjeli detalj ispod njenog oka, te su navijači Galatasarayja ih "zasuli" komentarima.

Inače, Icardi nije baš bio na lijepom glasu nakon sinoćnje utakmice upravo zbog svega što se desilo i načinom na koji je Galatasaray pokušao predstaviti njegovu povredu, a koju su na kraju svi prozreli.

Top Komentari

Emir.D
Odusevila je nema govora, al druge igrace, nekakve repere itd. itd. sa svojim busenjem u Annusss . Hej moj Icardiju stavi i ti puder na paksu da imate iste oziljke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti