Uplakanu Wandu bolest uništava - Više ništa nije isto, ali ovakvu snagu nema svako
Foto - Screenshot

Odlučila je plesati

Uplakanu Wandu bolest uništava - Više ništa nije isto, ali ovakvu snagu nema svako

Midhat Šljivak

Proteklog ljeta je kao bomba odjeknula informacija kako je čuvena Wanda Nara teško bolesna. Supruga Maura Icardija navodno ima leukemiju, ali ovu informaciju nikada nije potvrdila i još uvijek šuti o bolesti.

Wanda Nara pokušava živjeti normalan život bez obzira na bolest s kojom se suočila. Prema određenim informacijama ova 36-godišnjakinja ima leukemiju, no ona to nije potvrdila.

Uplakana ljepotica pojavila se pred kamerama u emisiji 'Ples sa zvijezdama'. Govorila je o bolesti koja je nagriza i nije joj bilo lako.

"Radila sam neke rutinske testove, ljekari su vidjeli čudne promjene. Uključila sam TV u borlnici i vidjela sam 'Wanda je bolesna'. Samo sam počela plakati, a nisam ni znala šta mi je", istakla je Wanda i nastavlja priču:

"Djeca su mi bila veoma tužna zbog svega. Nisam odustala od borbe i čim sam dobila poziv za 'Ples sa zvijezdama', odmah sam pitala doktora da li smijem učestvovati. Saopštili su mi da budem mirna i da uživam", rekla je Wanda.

Oglasi

Zbog djece je došla u Ples sa zvijezdama. Daje im primjer životne jačine.

"Mislim da je ovo pravi primjer za njih, posebno za ova mlađe koji nisu svjesni šta se dešava s njihovom mamom, da osjete da je mama dobro", istakla je Wanda.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cyrmy_Zobaa/?img_index=1[/instagram]

Protekle dvije godine Wanda je bila pod velikim stresom. Sa svih strana dolazile su informacije da je muž Mauro Icardi vara, a javila joj se i navodna ljubavnica.

Potom su i nju povezivali s drugim muškarcima. Međutim, na kraju je poznati par ipak ostao zajedno i ljubav trenutno cvjeta u Istanbulu gdje Icardi nastupa za Galatasaray.

Ipak, vidljivo je da je bolest nagrizla nekadašnju menadžericu. Fotografije više nisu vesele kao nekad i nadamo se da će ova 36-godišnjakinja biti dobro.