10

Komentari (10)

Ade1
Jedu g o vna i Wanda i ova pudlica kraj nje a i vi sa ss.ba
Zmaj19
Ona ce uvjek ostati kuuucka nevjerna.... **** vas i wanda i mauro vise
Damiroff
Ja znam da je to, vama, novinarima sa ss.ba, omiljena tema, ali brate koji qu.rac više?!?!?! Vi se baš zadubili u problematiku koju u braku imaju ova ocvala kur.ava i ovaj sarlatan.
Hele
Sanin_Mostar
Usta ti se pokakim tebi i njoj ...
miki30
Ja nemam pojma al stvarno što dajete ovoliko prostora na ovom portalu ovoj haj da je tako nazovemo fufari. Čuj kraj sapunice. Gledaj samo naslova. Jeste li vi sportski portal ili šta? Neznam uzimate li vi ove kritike za ozbiljno? Pa ljudi vas podyebaju. Ima se šta pisati, nije da nema. Sport ubi svaki dan, i previše tema a vi navalili o Wandi kao da samo ona postoji. A i kad pišete o nekim sportiskinjama onda je to kako se ona slikala gola, kako ona nema donjeg rublja i tako to. Sramota, al ozbiljno.
MUFCDOGROBA
Nakon ovoga, djeca u Africi vise nikada nece biti gladna. Amin
BogatiDijasporac
Klicko
Predivna prica
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.