Kraj sapunice: Wanda objavila emotivno pismo na Instagramu!

Ostaje s Maurom

Kraj sapunice: Wanda objavila emotivno pismo na Instagramu!

E. Škorić

Argentinka Wanda Nara odlučila je večeras da se oglasi nakon što su ona i njen suprug Mauro Icardi nekoliko dana bili razdvojeni.

Wanda je nedavno optužila Maura za prevaru i htjela je da zauvijek završi s argentinskim napadačem. Međutim, u posljednji čas se predomislila, oprostila Mauru sve i nastavit će zajedno.

"Fotografije koje sam postavljala posljednjih mjeseci pokazuju koliko smo bili dobri i koliko smo bili sretni. Jako me povrijedilo to što se dogodilo. Svaki dan sam tražila od Maura razvod. Kad je shvatio da nema povratka, rekao mi je da ne možemo ovako nastaviti, da ako je razvod jedini način da prekinemo toliku bol, onda to trebamo učiniti.Otišli smo do advokata. Za dva dana Mauro je prihvatio sve uslove i potpisali smo Ugovor o raskidu. Sutradan mi je napisao pismo kakvo mi niko nikada nije napisao. 'Sve sam ti dao i imaš sve, nadam se da možeš biti sretna jer bi i mene to usrećilo'. Tu sam shvatila da mi ni da imam sve ništa ne znači ako nisam s njim. Sigurna sam da će nas ovaj loš trenutak kroz koji prolazimo ojačati kao par i kao porodicu", poručila je Wanda.

“Važno je da smo oboje imali slobodu stati na kraj svojoj osmogodišnjoj povijesti, ali s dušom umornom od plakanja, ponovno smo slobodno birali jedno drugo. Volim te Mauro Icardi", zaključila je.

Time su zakopane ratne sjekire između njih dvoje, iako je izgledalo kao da će nastaviti dalje jedno bez drugog. No, čini se da je ipak ljubav pobijedila.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CVdjgABNpla/?utm_source=ig_embed&ig_rid=3045c276-4b8b-4315-86f2-75537217d92e[/instagram]

Top Komentari

MUFCDOGROBA
Nakon ovoga, djeca u Africi vise nikada nece biti gladna. Amin
12 0
miki30
Ja nemam pojma al stvarno što dajete ovoliko prostora na ovom portalu ovoj haj da je tako nazovemo fufari. Čuj kraj sapunice. Gledaj samo naslova. Jeste li vi sportski portal ili šta? Neznam uzimate li vi ove kritike za ozbiljno? Pa ljudi vas podyebaju. Ima se šta pisati, nije da nema. Sport ubi svaki dan, i previše tema a vi navalili o Wandi kao da samo ona postoji. A i kad pišete o nekim sportiskinjama onda je to kako se ona slikala gola, kako ona nema donjeg rublja i tako to. Sramota, al ozbiljno.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi