Fotografija Wande Nare koja je sve njene pratitelje ostavila bez daha

Opet privukla veliku pozornost

Fotografija Wande Nare koja je sve njene pratitelje ostavila bez daha

E. Škorić

Wanda Nara u bikiniju i nova slika na Instagram profilu Argentinke s kojom je probudila maštu svojih vjernih pratitelja.

Wanda Nara provodi vrijeme u svojoj rodnoj Argentini, gdje je izjavila da želi ostati. Wanda, sada već bivša Maura Icardija, svaki dan oduševljava sve svoje pratitelje objavama koje oduzimaju dah i koje su uglavnom nastale u senzualnim pozama.

Nekoliko sedmica nakon što je objavila fotografiju u toplesu, koja je uklonjena sa Instagrama, Wanda Nara je podijelila novi vrući snimak, ovaj put bez golotinje, ali u bikiniju.

Zgodna Argentinka, koja je promijenila izgled i postala brineta, iz poslovnih razloga, a uz pomoć fanova odlučuje da li da ostane brineta ili se vrati u plavušu, odlučila je promijeniti profilnu sliku na Intagramu.

Leži u krevetu, samo u bikiniju: ova cura definitivno zna kako da natjera svoje fanove da izgube razum. Fotografija je također podijeljena kao objava sa palmom i srcem kao natpisom.

Wanda Nara inače je okružena kontroverzama svaki put kada se pojavi, bilo na društvenim mrežama ili na nekom javnom događaju. Prije nekoliko dana vratila se u središte pozornosti zbog navodnih poruka koje je napisala Mariji Eugeniji Suarez , alias 'La China Suarez '. Ipak, argentinska poduzetnica ponovno se istaknula na mrežama zbog nekoliko fotografija koje je objavila.

Influencerica dijeli sve vrste sadržaja na svom Instagram računu. Ponekad joj društvene mreže služe kao alat za rad, pa promoviše određene brendove ili nosi komplete odjeće raznih marki. Isto tako, u drugim prilikama postavlja sadržaje iz svog dana, zabava, odmora i aktivnosti koje provodi zajedno sa svojom djecom.

U nedjelju je pokazala svoju savršenu figuru u prekrasnom dvodijelnom bikiniju. Ovaj put manekenka je odabrala model u trend bojama sezone, ružičastu s detaljima u fluor žutoj i svijetlo plavoj boji. Kako se čini, influencerica u svom ormaru ima stotine kupaćih kostima pa vrlo rijetko ponavlja modele i svaki put pozira u nekom novom.

I kao i uvijek, fotografija ima stotine hiljada lajkova, ali i brojne komentare kao reakciju. Neki su mišljenja da joj takve stvari ne trebaju i da ipak treba imati na umu da je majka i da će te slike gledati i njena djeca, dok je drugi hvale i poručuju joj da ostane kakva jest i da ne obazire na one negativne i hejterske komentare.

Oglasi