Icardi ljubi bivšu djevojku slavnog fudbalera koja stiže u Galatasaray, čak je i otac njenog djeteta

Nova sapunica na pomolu

Icardi ljubi bivšu djevojku slavnog fudbalera koja stiže u Galatasaray, čak je i otac njenog djeteta

A. Čaušević

Izgleda da je Mauro Icardi prebolio Wandu Naru, barem takve glasine kruže po turskim medijima koji tvrde da je Argentinac već i pronašao novu ljubav. 

Turski mediji su objavili vijest kako Icardi ima novu djevojku, riječ je o 33-godišnjoj manekenki iz Venezuele, Shannon de Lima koja je i ranije bila u vezi sa sporistima.

Braku između Icardija i Wande je došao definitivni kraj pa je i sam napadač odlučio da potraži novu ljubav. To je prema svemu sudeći zanosna Venecuelanka.

Ona je sa 19 godina rodila dijete narkodileru Manuelu Sosi, a da bi nakon toga i dvije godine bila u braku sa popularnim pjevačem Marcom Anthonyjem.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CnccpyculEo/[/instagram]

Postala je jako popularna na društvenim mrežama gdje je prati nekoliko miliona pratitelja. Svoju slavu koristi za promociju raznih proizvoda što joj donosi odličnu zaradu.

Oglasi

Jedno vrijeme je bila u vezi sa čuvenim boksrom Canelom Alvarezom s kojim je raskinula 2019. godine, ali joj nije trebalo dugo vremena da nađe novu ljubav.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CmHU2wzOOuL/[/instagram]

Tada je počela vezu sa Jamesom Rodriguezom, a ubrzo je ovaj par dobio i sina Samuela. Oni su su raskinuli 2021. godine.

Interesantno da bi od ove zime Kolumbijac i Icardi upravo mogli postati saigrači u Galatasarayu jer turski velikan želi bivšeg igrača Reala i Bayerna u svojim redovima.

Teško je zamisliti šta bi se dešavalo u svlačionici zbog eventualne situacije kada je jedan fudbaler u vezi sa majkom sina drugog fudbalera.

Icardi je prije 10-ak godina od tadašnjeg prijatelja Maxija Lopeza "ukrao" Wandu, činilo se da će njihova ljubav biti beskonačna, ali je sve izlapilo.

Iskusni napadač je već blokirao kreditne kartice svojoj bivšoj te tek sada slijedi prava drama pošto su oboje poručili da će se boriti za skrbništvo nad kćerkama, Francescom i Isabellom.

Promo

Top Komentari

F1F
Sex Express
3 0
TurgutBayraktar
Rodila narko dileru haha i sad ovaj jad hoce da je jase haha sta insan radi za koju dakiku aška haha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi