WWin.com spremio nevjerovatna iznenađenja i spektakularne bonuse

Ponuda koja se ne propušta

WWin.com spremio nevjerovatna iznenađenja i spektakularne bonuse

Teme:

Pandemija koronavirusa totalno je poremetila svakodnevnicu, ali život se lagano vraća u normalu i sigurno da je najbolji pokazatelj toga što nam se nakon dvomjesečne pauze vraćaju sportska dešavanja.

Naravno, u centru pažnje je fudbal koji je prekinut prije dva mjeseca u skoro cijeloj Evropi, ali utakmice nam se konačno vraćaju na TV ekrane. Prvi koji su skupili hrabrosti da probiju led i budu vodilja ostalim državama su Nijemci.

Prije skoro dvije sedmice vlasti u Njemačkoj dali su dozvolu da se Bundesliga nastavi, mečeve 26. kola gledali smo već prošlog vikenda, a mečeve 27. kola gledat ćemo danas. Sigurno da to raduje svakog zaljubljenika u sport jer ćemo nakon "bombardovanja" vijestima o koronavirusu za vikend konačno moći malo odlutati u svijet fudbala.

Za sve vas sjajan doček spremio je i WWin.com koji je otvorio svoje poslovnice i u FBiH. Za kladioničare ovaj vikend je sigurno praznik, a za to se WWin.com specijalno pobrinuo.

Naime, za sve opcije uplate WWin.com je spremio čak 200% bonusa što je zaista nevjerovatno. Pred toga tu je 200% bonusa dobrodošlice plus 50 besplatnih spinova.

WWin.com je daleko od bilo kakve konkurencije na Balkanu što su dokazali fantastičnom ponudom za sve vas koji slavite povratak sportskih dešavanja, ali i normalnog života. WWin.com ima više od 350.000 registrovanih korisnika u BiH i svijetu, a to nije slučajno.

Pored svih ovih fantastičnih dobrodošlica WWin.com je spremio još nekoliko iznenađenja. Naime, tu je i 20% bonusa za svaku uplatu karticom, kao i 15 besplatnih freeroll turnira na Hold'em Pokeru svaki dan, a tu je kao i uvijek više od 500 slot igara.

Opcije uplate su: poslovnica, kartica, xbon, abon, skrill, neteller, paysafe...

Također, ponuda za dešavanja u narednim danima je već spremna, a u centru pažnje su mečevi Bundeslige. Bogatu ponudu kladionice koja je ispred svih možete pogledati na WWin.com.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije