Zakazali vjenčanje za 1. juni, a onda shvatili da tada Liverpool igra finale Lige prvaka...

Moglo bi to biti najgore vjenčanje

Zakazali vjenčanje za 1. juni, a onda shvatili da tada Liverpool igra finale Lige prvaka...

E. Škorić

Jedan mladi par u Liverpoolu sada može samo da žali što je zakazao vjenčanje za 1. juni.

Liverpool igra protiv Tottenhama finale Lige prvaka navedenog datuma, a istog dana je jedan par u Liverpoolu zakazo vjenčanje, no sada su u velikom strahu da će im taj poseban dan biti upropašten.

Na Mumsnet web stranici, popularnoj za upoznavanja, pokrenuta je rasprava od strane para koji se boji da će zbog finala Lige prvaka ostati bez gostiju i da će dan koji treba da obilježi njihove datume zapravo biti pretvoren u noćnu moru.

Nepoznati par je vjenčanje organizovao i prije nego se znalo da će Liverpool igrati finale, pa su im izabranici Jurgena Kloppa zadali velike tegobe.

Vjeruju da će brojni gosti tokom vjenčane proslave držati telefone u rukama ili jednostavno potražiti lokalne pubove u kojima bi pratili dešavanja sa stadiona u Madridu.

Na istoj stranici je jedan od korisnika napisao: "Srećom pa sam se ženio na dan kada se ništa nije igrao. Morate dobro da pazite kada organizujete sopstveno vjenčanje, možda vaš klub bude igrao u finalu Lige prvaka".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi