Courtois "u akciji": Lako je prebolio ispadanje sa Svjetskog prvenstva
Foto: Instagram

Odmara na Maldivima

Courtois "u akciji": Lako je prebolio ispadanje sa Svjetskog prvenstva

Eldar Ganibegović

Belgija je iznenađujuće ispala već u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Kataru. Prvi golman ove reprezentacije iskoristio je to za produženi odmor sa svojom djevojkom.

Jedno od najvećih razočarenja Svjetskog prvenstva u Kataru je reprezentacija Belgije.

Kao i uvijek, od Crvenih đavola se mnogo očekivalo, no oni su ovoga puta potpuno podbacili i ispali već u grupi.

Ispred njih su završili Maroko i Hrvatska, no treba priznati i da nisu imali sreće protiv Hrvatske u posljednoj utakmici.

Neće se toga niko sjećati za nekoliko godina, ostat će upisano da su ispali u grupi i da je tako završena era jedne sjajne generacije koja nije uspjela osvojiti nijedan trofej.

Thibaut Courtois, zvanično najbolji golman svijeta, na dva meča je sačuvao svoju mrežu, dok je u porazu od Maroka bio katastrofalan i jedan je od glavnih krivaca za poraz od 2:0.

Oglasi

Ipak, ispadanje s Mundijala iskoristio je za nešto duži odmor na egzotičnoj destinaciji - Maldivima.

Njegova djevojka Mishel Gerzig pohvalila se fotografijama na Instagramu i "odala" gdje se nalazi zaljubljeni par.

"Tako sam sretan", komentar je Courtoisa na jednoj od njenih objava na popularnoj društvenoj mreži.

Njih dvoje će, inače, uskoro odrediti i datum svog vjenčanja, a to bi trebalo da bude u toku 2023. godine u zavisnosti od rasporeda kakav Courtois bude imao u Real Madridu. 

Top Komentari

King_Kenny
...dobra pickica lijeci svaku tugu.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti