Zaštitar na prepunom stadionu omeo plesačicu, napravio fijasko, pa postao internet senzacija

Sve to u nekoliko sekundi

Zaštitar na prepunom stadionu omeo plesačicu, napravio fijasko, pa postao internet senzacija

Edmir Škorić

NFL utakmica između Tennessee Titansa i Houston Texansa bila je spektakularna, no jedan od najzanimljivijih trenutaka dogodio se prije samog početka utakmice.

Nekoliko minuta prije početka meča u kojem je Tennessee Titans slavio sa 17:10 nad Houston Texansima, dogodila se situacija koja je brzo postala viralna sa zaštitarom u prvom planu.

Čovjek je bio zadužen da osigura da ovaj događaj protekne što bezbjednije, ali je odjednom zasmetao jednoj od plesačica, koja se koreografu potom požalila da ju je zbunio i izbacio iz takta.

U kadar zatim stiže čovjek, koji se nekoliko sekundi raspravlja sa zaštitarom, a onda se događa nešto neočekivano.

Čovjek koji je izgledao zbunjeno i krivac za potpuni fijasko je zaplesao savršeno usklađen sa plesačicama, što je očito znak da je sve prethodno bilo namješteno i dogovoreno, ali je izazvalo oduševljenje kod brojne publike.

Michael Galyean je "lažni" redar koji je priznao da mu je ovo sve bio san. Dobio je priliku da zapleše, a priznaje da je samo dva puta prethodno vježbao s curama plesne korake.

Napisao je kako je "nevjerovatno" bilo vidjeti publiku koja je iz ljutnje zbog toga što je plesnu koreografiju postala uzbuđena jer su shvatili da je on dio skeča. Tvrdi da je želio jednog dana postati igrač i biti zvijezda svog grada, ali kada već nije uspio, onda je barem na ovaj način stekao popularnost koja će vjerujemo samo rasti.

Slike i videozapisi su postali viralni nakon što su objavljeni na društvenim mrežama. Više od pet miliona ljudi ih je pogledalo, a svi su bili oduševljeni nastupom zaštitara koji je očito dobro uvježbao plesne korake.

Top Komentari

user1648586005
Amircke namjesteme gluposti. Jako bolestan i vulgaran narod.
0 1
DadiG
“Novinaru”, netačna informacija u prvoj rečenici. Nije ovo NFL profesionalna utakmica Tennessee (Titans)-Houston nego utakmica univerzitetske lige Tennessee (Volunteers)-Kentucky. Nebitno za čitaoce ovdje jer je poenta priloga kako zaštitar pleše, ali me zanima da li ti neki ponos ili profesionalnost nalaže da izneseš tačne podatke i obaviš posao kako treba. Googlaj malo bolje da se ne brukaš. Nije teško sekunde
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi