4

Komentari (4)

DadiG
“Novinaru”, netačna informacija u prvoj rečenici. Nije ovo NFL profesionalna utakmica Tennessee (Titans)-Houston nego utakmica univerzitetske lige Tennessee (Volunteers)-Kentucky. Nebitno za čitaoce ovdje jer je poenta priloga kako zaštitar pleše, ali me zanima da li ti neki ponos ili profesionalnost nalaže da izneseš tačne podatke i obaviš posao kako treba. Googlaj malo bolje da se ne brukaš. Nije teško sekunde
user1648586005
Amircke namjesteme gluposti. Jako bolestan i vulgaran narod.
DadiG
Pa bolan zabava je ovo. Naravno da je izrežirano, što ti nazivaš namješteno. Ljudi koji polažu toliko u zabavu su zbog toga bolestan i vulgaran narod?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti