Mahrezova supruga se 'muvala' s bokserom, a onda je došao i on: "Bio je šokiran"

Fudbaler zvijezda tabloida

Mahrezova supruga se 'muvala' s bokserom, a onda je došao i on: "Bio je šokiran"

Engleski tabloidi prethodnih dana veliku pažnju posvetili su Riyadu Mahrezu i njegovoj supruzi Riti.

Za Mahrezovu suprugu mnogi kažu kako neodoljivo podsjeća na Kim Kardashian, a da je želja mnogih fudbaler Manchester Cityja se mogao uvjeriti tokom posjete jednom noćnom klubu gdje se, između ostalog, zabavljao i bokser Deontay Wilder.

Na Ostrvu pišu kako je upravo Wilder 'startovao' Mahrezovu suprugu tako što ju je pozvao u svoj separe, što je ona i prihvatila, i to pred nekoliko fudbalera Manchester Cityja.

"Pričali su, smijali se. Hemija je bila evidentna. Samo zahvaljujući tome što je u klubu bilo dosta poznatih faca, ništa se nije dogodilo", riječi su neimenovanog izvora tabloida The Sun, koji navodi kako je u jednom trenutku Riti prišla i Mahrezova sestra kako bi je odvojila od boksera.

Za flert je ubrzo saznao i Mahrez, koji se prema nekim izvorima, pojavio u klubu vidno uznemiren.

"Riyad je bio šokiran i uznemiren, nije mogao razumjeti šta se događa", navodi pomenuti medij i dodaje kako je sreća što fudbaler nije izazvao veći incident s obzirom da se ne bi dobro proveo u okršaju s Wilderom.

Podsjećanja radi, Riyad i Rita su u braku od 2015. godine i u međuvremenu su dobili dvoje djece.

Top Komentari

SeoRusilac
Ravaku fudbalerska
12 0
re_aL7
Vidi se na njoj, bas za kuce zena...
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi