"Zbog njega sam promijenila vjeru, a njega slava udarila u glavu. Transfer u City ga je promijenio"

Rita o bivšem suprugu Mahrezu

"Zbog njega sam promijenila vjeru, a njega slava udarila u glavu. Transfer u City ga je promijenio"

E. Škorić

Popularna pjevačica Rita Johal ponovo je iskritikovala svog bivšeg muža Riyada Mahreza.

Rita ne prestaje s negativnim komentarima na račun alžirskog reprezentativca i tvrdi da joj je život uništio Mahrezov "slavni status" nakon što je iz Leicestera prešao u Manchester City.

Prema njenim izjavama koje je dala britanskom Sunu, sve se okrenulo kada je Mahrez potpisao za City, postao daleko plaćeniji i popularniji, te je naprosto zapostavio svoju porodicu.

"Ne mogu sada komentarisati tuđe živote, ali preseljenje u Manchester promijenilo je mog bivšeg muža" rekla je pjevačica, pa je dodala:

"Riyadu je slava udarila u glavu. Promijenio se kada je prešao u City. Karijera nogometaša je kratkog vijeka, trebali bi da ostanu na zemlji, da budu vjerni svojim najbližim osobama i da shvate da je to u životu najvažnije".

Oglasi

Ona smatra da je za Harryja Kanea i njegovu porodicu dobro što je napadač ostao u Tottenhamu iako je bio blizu prelaska u redove aktuelnog engleskog prvaka.

"Kaneova je žena vjerojatno imala sreće, a drugi bi trebali da budu oprezni".

Veza između Riyada i Rite počela je 2014. godine.

"Tada nije bio slavan kao danas, ali bio je šarmantan i svidio mi se. Stalno mi je govorio kako sam lijepa, ispitivao me o mom životu i činio je da se osjećam posebno. Rekao je da me voli i da želi da imamo djecu. Voljela sam ga i htjela sam sve da uradim za njega. Promijenila sam vjeru, prestala sam da pijem alkohol jer on nije pio i zaista sam voljela njegove vrijednosti. Željela sam imati solidan porodični život, da budemo zajedno i da osjećamo isto".

Njih dvoje imaju dvije kćeri, sve je bilo super dok, kako ona kaže, nije otišao u Manchester City.

Oglasi

"Prestao je da bude ljubazan, brižan i skroman, nestao je onaj stari Riyad. Mislim da sam mu postala dosadna, a on je živio blistavo izvan kuće. Počeo me ignorisati...", dodala je.

Na kraju je Mahrez 2019. godine napustio njihovu kuću i smjestio se u hotel, a Rita je na društvenim mrežama bila optuživana da je prevarila Alžirca.

Riyad je sada u vezi sa Taylor Ward, kćerkom bivšeg igrača Premiershipa Ashleyja Warda, inače uspješnog biznismena. Ranije ove godine Alžirac je zaprosio Taylor i počeo novi život.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGZct4HsI-o/[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSRw_pAszrg/[/instagram]

Top Komentari

makelele
Ovo je ona sto se jebvala sa Wilderom, dok je bila u braku sa Riyadom Mharezom.
12 0
Keno
''bio je šarmantan i svidio mi se'' Zbunila se cura mislila je reci bio je poznat i bogat.
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti