Objektivi uhvatili Helenin intimni dio: Starija je 11 godina, ali sad nije čudo što to Ibri ne smeta

Tokom jednog izlaska

Objektivi uhvatili Helenin intimni dio: Starija je 11 godina, ali sad nije čudo što to Ibri ne smeta

Admin Čaušević

Helena Seger je od Zlatana Ibrahimovića starija 11 godina, ali to legendarnom napadaču nikad nije smetalo pošto i u šestoj deceniji života bivša švedska manekenka ima odličnu figuru.

Helena Seger je spada u grupu diskretnijih WAG-sica te nikad nije težila ka tome da bude u centru pažnje, dok je znala kako i izbjeći situacije u kojim bi završila na naslovnicama žute štampe.

Ibrahimović nikad nije krio ljubav prema svojoj životnoj saputnici, a na skoro svakom događaju ona bi bila obučena elegantno i diskretno.

Međutim, ovaj par je fotografisan nedavno na jednom od druženja te su paparazzi objektivima uspjeli fotografisati grudi Zlatanove djevojke.

Trenutak kada su paparazzi ulovili dio intimnog dijela tijela Helene Seger

I dok je u mladosti znala isticati svoje tjelesne atribute, nakon što je postala majka Šveđanka je postala itekako pažljiva po izboru svog outfita.

Ona ima 53 godine, od Ibrahimovića je starija 11 godina, ali to nikad nije smetalo Šveđaninu bh. korijena. Fotografija intimnog dijela tijela pokazuje i zašto.

Oglasi

Oni su u vezi 20-ak godina, a u međuvremenu su dobili dvojicu sinova i to 17-godišnjeg Maximiliana te dvije godine mlađeg Vincenta. Interesantno da se nikad nisu vjenčali.

Šveđanka je u mladosti itekako znala isticati svoje atribute

Još kad je upoznala Zlatana Helena je imala izgrađen život i bogatstvo na raspolaganju, a jedne prilike je i ispričala kako je došlo do njihovog upoznavanja.

"Zagradio je svojim Ferrarijem prilaz mojoj kući. Nisam mogla 'izvući' svog Mercedesa s parkinga. Vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se iste sekunde pomjeri."

"I on je u tom mom potezu očigledno vidio nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Na njemu mi se svidjelo što mu se mogu suprotstaviti. Ja sam svoja osoba."

Iako su zajedno dvije decenije Helena i Zlatan se još uvijek nisu vjenčali

"Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspješna i zato mi smeta kad mi stave etiketu 'Ibrahimovićeve drage' ili 'žene nogometaša', ispričala je Šveđanka.

Iako je zakoračila u šestu deceniju života za Helenu se može reći da izgleda mnogo mlađe nego što zapravo jeste. Njena tajna je redovno treniranje i zdrava ishrana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi