12

Komentari (12)

Zoilomas
Svi su oni bosanci
HamzaVojvoda
Svi su oni Srbi neki katolici neki muslimani i pravoslavci. Neg hocel skoknut i do sarajva il mozda zenice?
HamzaVojvoda - ..bemte zatucana, tvoje znanje odnosno obrazovanje nastalo je na propagandi i lazi. Prava je istina svi su oni Bosnjaci - Islamske - Pravoslavne i Katolicke vjere. Nakon dolaska Austrograske ali ne odmah, 1910 godine ukida se Bosanski jezik i umjesto njega pise se srpsko-hrvatski jezik, samo da znas bosanski rjecnik se pojavio 1631 godine, a srpski rjecnik 1818 godine, tada za su Bili svi Bosnjaci tri vjere Islamske, Pravoslavne i Katolicke, Pravoslavci se pod uticajem Srbije pisu se Srbima a Katolici se pisu Hrvatima, dok su samo Muslimani i dalje ostali Bosnjaci, da bi kasnije i to se ukinulo pa bi kasnije Bosnjake Muslimane pisali kao neopredeljene, pa Muslimani i sad konacno vratili su se svom tacnom nacionalnom identitetu to jest da su Bosnjaci, a to bi isto trebalo uraditi i oni takozvani Srbi i Hravti da se vrate nacionalnom pravom identitetu, to jest da su Bosnjaci, ima tu u BiH i pravi Srba i Hrvata ali samo onih koji su dosli u BiH da zive iz Srbije i Hrvatske, ali to je mali procenat. Na kraju da zakljucim sta je rekla Sonja Biserko o srpskoj historiji: INTERVJU Izjava Sonje Biserko šokirala Srbiju: “Cela srpska istorija jedna je velika laž!
user1659566597
Ko je ovde Srbin
plemic
ibrahimović bosanac, hahahaha
Arnel925
Krunic je Bosanac majmune
karlhajncbrazzzo
Krunić koji je iz Bosne nije Bosanac, dok Ibrahimovića koji nikad nije ni bio u Bosni nazivate Bosancem. Vas treba zakonski zabraniti jer širite mržnju i netrpeljivost.
Skender
Prvo pravilo: ako koristite gegrafski pojam koristite za sve, ako koristite etnicki pojam koristite za sve. ne moze bit nikako: Srbin i Bosanac. Ovo je potpuno neispravno. Ali. ispravno je; Srbijqanac i Bosanac, ili Srbin i Bosnjak. Sve ostalo je samo uvlacenje nekom u onu stvar i stidenje svoje etnicke pripadnosti. U slucaju Ibrahimovica (mjesovit brak), nacija djece se racuna po ocu. Tako da je on Bosnjak.
VenamaHrabrih
Ne budali bez potrebe. Semantički je isto Srbijanac i Srbin, kao što je isto Bošnjak i Bosanac. Koji je tačan geografski pojam za hrvatskog državljanina? Hrvatijanac??? I šta znači "stidenje"? Šta znači "mješovit brak"? Zar nisu svi brakovi mješoviti? Jedino usvojena djeca gay-parova su iz homogenih brakova. I otkud ti da se nacionalnost gleda po ocu?? Nacionalnost i vjeroispovjest je lična stvar svakog pojedinca. On je državljanstvom Šveđanin, a nacionalno se može osjećati jako hoće. Te tvoje podjele su samo u tvom ograničenom umu.
Ovaj portal kao da vode neki nezreli maloljetni balavci, a ne zreli odrasli ljudi, svake gluposti pisu i prenose, e ovako se ne gradi reputacija jednog sportskog portala. Pazite u buduce sta objavljujete, odnosno sta pisete.
koraj
Sta drugo ocekivati od novinara u pokusaju. Pa njima je rijec "bahat" izum stoljeca...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.