Kako su Zmajevi dočekali Novu godinu? Luksuz, strast, skromnost, beduinske avanture...

Mnogi su ostali rezervisani

Kako su Zmajevi dočekali Novu godinu? Luksuz, strast, skromnost, beduinske avanture...

A. Čaušević

Većina navijača BiH u 2023. godini želi samo jedno - plasman na Evropsko prvenstvo. Vjerovatno isto tako razmišljaju i bh. reprezentativci koji bi u narednim danima trebali saznati ko će ih voditi u kvalifikacijama na završni turnir najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

I bh. reprezentativci su svako na svoj način dočekali 2023. godinu. Mnogi su ostali rezervisani i proslave su odlučili da zadrže u tajnosti, dok je i dosta onih koji su sa svojim fanovima podijeili radost proslave najluđe noći u godini. 

Neki su se odlučili za luksuz, neki za skromnu porodičnu varijantu, neki nisu mogli bez strasti i poljubaca, dok su neki odlučili i za beduinske avanture. 

S obzirom da je napopularniji kod navijača najviše pažnje svakako privlači Edin Džeko koji se odlučio za skroman provod.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cm2HiIVrKTs/?hl=en[/instagram]

Sluteći po objavi na Instagramu kapiten Zmajeva je Novu godinu proveo u krugu porodice sa suprugom Amrom te djecom. Svjestan da ga za nekoliko dana čeka važna utakmica protiv Napolija odlučio se za kućnu varijantu. 

Oglasi

Daleko od svojih domova bili su dvojac iz Austrije. Odlični Amar Dedić i Jusuf Gazibegović su posljednje dane prošle godine proveli zajedno. 

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cm1yaZfN_7U/?hl=en[/instagram]

Fudbaleri Salzburga i Sturma bili su zajedno u Dubaiju, za tih nekoliko dana uklopili su se u lokalni stil oblačenja, te su uživali u safariju i ostalim pustolovinama.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cm1oAXZvU6A/?hl=en[/instagram]

Miralem Pjanić se odlučio za luksuznu proslavu. Iskusnog veznjaka, njegovu suprugu Josepha i najstarijeg sina Edina su zabavljali poznati reperi Trey Songz i Ja Rule.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cm106NVsgEQ/?hl=en[/instagram]

Sluteći po objavama na Instagramu bh. reprezentativcu i njegovim najdražim osobama je bilo predivno i maksimalno su uživali. 

Inače, Pjanić je prije nekoliko dana dobio suspenziju neigranja od tri utakmice pa će moći uživati u nešto produženom odmoru.

Ermedin Demirović je bio u društvu svoje djevojke Sandre, a kada su se kazaljke spojile tačno u ponoć pao je i strastveni poljubac što je potvrdila njegova dugogodišnja djevojka.

Ermedin Demirović i djevojka Sandra 

Rade Krunić se odlučio da Novu godinu dočeka u jednom od milanskih restorana. S njim su bili trudna supruga Ivana i njihovi prijatelji.

Za većinu Zmajeva odmor je proslavom završen te se već od sutra okreću klupskim obavezama. Za nadati se da će početak kvalifkacija u martu i duele protiv Islanda i Slovačke svi dočekati spremni i u dobroj formi.

Promo

Top Komentari

FahroKonjHodzic
djeko me pozitivno iznenadijo pjanic ljakse ove pizdolincice sto pricaju bosanski ko ja paragvajski ne komentiram
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi