Znate li šta se desi sa Rashfordom u 2025. godini na FIFA-i?

Navijač iz Engleske je bio nestrpljiv

Znate li šta se desi sa Rashfordom u 2025. godini na FIFA-i?

Sezona 2016/17 zvanični kraj dobija nakon sutrašnjeg finala Lige prvaka u kojem se sastaju Real Madrid i Juventus.

Mnogi navijači širom svijeta već se raduju novoj 2017/18 sezoni, a neki su nestrpljivi pa već gledaju i nekoliko godina unaprijed.

Jedan od takvih je i navijač iz Engleske koji ne može da dočeka da napadač Manchester Uniteda Marcus Rashford pokaže puni potencijal, pa je odlučio putem igrice FIFA 17 da ubrza taj proces. Naime, on je igrao ovu igricu do 2025. godie, odnosno do trenutka kada Rashford puni 27 godina i čini se, ako je suditi po ovoj igrici, da će njegova budućnost biti veoma svijetla. 

Njegova ocjena je u 2025. godini 88 uz maksimalnu brzinu i veoma jaku fizičku spremu. Dakle, očito da u FIFA-i imaju veliko povjerenje u Rashforda te da bi on u budućnosti zaista mogao da bude jedan od najboljih napadača svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi