Azmir Husić imao zanimljiv govor na proslavi: U ovo doba naredne godine ponovo da slavimo

Prvi čovjek kluba

Azmir Husić imao zanimljiv govor na proslavi: U ovo doba naredne godine ponovo da slavimo

M. Šljivak

Azmir Husić, prvi čovjek Salines Tuzla Cityja, čestitao je igračima na osvajanju titule prvaka BiH u futsalu.

Husić je istakao veliko zadovoljstvo i najavio je kako će učiniti sve da trofeji nastave stizati u Grad Soli.

"Čestitam igračima, struci i vrijednom Upravnom odboru koji su nakon 16 godina gradu Tuzli donijeli jednu titulu. Nadam se da ćemo narednih godina ostati na ovom putu", rekao je Husić i dodao je:

"Ja sam bio veliki zagovornik da se nastavi Premijer liga, tako bi se nastavio i futsal. Nakon svega mislim da je Salines oštećen i za trofej Kupa. Veselite se i naredne godine u isto vrijeme da slavimo novu titulu", poručio je Husić.

Top Komentari

hzsg
Potpisujem naslov teksta, Bog te cuo, OPET IMA DA SLAVI BORDO ARMIJA, a ti propali uvlakašu, idi u zeljanu, jer si po svim svojim izjavama i postupcima iz prošle godine bio dio tog kolektiva. Sada to i ozvaniči.
9 8
Denchi
Pa ne mozes Siso biti "ostecen" jer je prekinuto zbog Korone pa si mogao biti bolje plasiran i u isto vrijeme s drugim klubom "ostecen" kao sampion...
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti