10

Komentari (10)

Matic
Kako je moguce da je ovom ljigavcu dozvoljeno da skrnavi Cvijet Srebrenice? Stidi se Bosno i Hercegovino
Benjamingst
Covjek ima busnis u KY, USA, uredno placa taxu drzavi ulaze u BiH I opet vam nevalja....
Bhf
E moj Benjamine,tako ti je to kod nas.Ako ulazes onda si lopov i svi se pitaju odakle ti pare.Ako neulazes opet si lopov jer si te pare pokrao od sirotinje a ja mislim da je onaj ko je nasem narodu ugodi je** sam sebi sve svoje.
Uranija
Ulaže tako što plača igračima minimalac od 500-600 KM a ostalo sve na ruke, u toj računici ‘ulaganja’ izbjegne da plati porez toj ‘voljenoj’ državi od nekoliko stotina hiljada KM (400000-50000) svake godine. Da je BiH pravna država onda bi ovaj način ‘poslovanja’ bio sankcionisan i ovakvi ‘investitori’ bi onda morali da budu pravi i ispravni investitori. Ima kod nas ispravnih i poštenih investitora ali ih treba razlikovati i izdvojiti od ovih muljatora
Dino_
Da je BiH pravna država u BiH ne bi ništa radilo, niti bi i jedan klub u bilo kom sportu se takmičio! Naravno da treba sve ispitati, ali mislim da ne radi ništa što drugi ne rade. Njegova je prednost što ima samo nekoliko zaposlenih u klubu, dok većina drugih klubova "moraju" zapošljavati i uhl**** po raznim linijama. Ne mora značiti ako klub prikaže veliku sumu da je sve u redu. Treba ispitati ovo u svakom slučaju, ali i klubove sa velikim primanjima donacija i sredstva iz ličnih prihoda, jer miriše na pranje novca. Sa druge strane, ovaj i ako uzme od države (što svakako nije u redu) opet da na neki način narodu. Drugi uzimaju obično i od države i naroda.
Bhf
Meni je dobro poznata politika 99% svih poduzetnika u BiH gdje jadne radnike ucjenjuju da potpisu da su primili regres od po vise stotina KM a zapravo taj novac nikad nisu vidjeli.Znam slucajeve u kojima radnici prema nekom ugovoru imaju vecu platu a da moraju da vrate novac poslodavcu kad prime platu.To sigurno nije slucaj sa Husicem a ljudi koji rade za njega primaju sve uredno,a dali daje na ruke ili na racun to uopste nije ni bitno.
hzsg
Potpisujem naslov teksta, Bog te cuo, OPET IMA DA SLAVI BORDO ARMIJA, a ti propali uvlakašu, idi u zeljanu, jer si po svim svojim izjavama i postupcima iz prošle godine bio dio tog kolektiva. Sada to i ozvaniči.
BHFHZ
Sto ste ljubomornini na covjeka posle Musije i ovog iz zvjezda 09 jedini koji naj vise ulaze svoj novac u BIH nerazumjem ove gjide sto mrze sami sebe i svakom ko je uspjesan u bilo cemu traze manu ...svaka njemu cast nek se bori covjek ..
Denchi
Pa ne mozes Siso biti "ostecen" jer je prekinuto zbog Korone pa si mogao biti bolje plasiran i u isto vrijeme s drugim klubom "ostecen" kao sampion...
NAPOLI
Ostećeni šampion haha Prava riječ
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.