Beganović: Pobjedom protiv Žepča nastaviti borbu za prvo mjesto
Golman Zeničana vjeruje da se njegov tim ove sezone može boriti za prvo mjesto i ulazak u viši rang

MNK Calp dočekuje MNK Žepče

Beganović: Pobjedom protiv Žepča nastaviti borbu za prvo mjesto

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

U sedmom kolu 1. lige FBiH u futsalu ekipa zeničkog Calpa na domaćem terenu sutra će dočekati tim MNK Žepče.

Zeničani su u ovome meču favoriti, ali to moraju opravdati i na terenu. Ako žele da se bore za prvo mjesto izabranici Mersida Burekovića, moraju savladati tim Žepča.

Jedan od najboljih golmana u ligi je 23-godišnji Aldin Beganović, koji ove sezone sjajno brani za Calp, on je također mišljenja da Zeničani sutra moraju pobijediti

"U ovu utakmicu ulazimo potpuno spremni i fokusirani. Samo pobjeda protiv Žepča dolazi u obzir. Možemo slobodno kazati ovo je utakmica polusezone za nas .U nastavku sezone očekujemo žestoku borbu za prvo mjesto i naravno ulazak u visi rang takmičenja, jer ništa nije izgubljeno budući da su nam i drugi rezultati išli na ruku", kazao je Beganović za SportSport.ba.

Utakmica između Calpa i Žepča igra se u nedjelju u dvorani na Bilimiću s početkom u 18 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi