Cazin kao primjer ostatku države - Ni igla ne može stati u cazinsku dvoranu

Tako se podržava svoj klub

Cazin kao primjer ostatku države - Ni igla ne može stati u cazinsku dvoranu

E. Oštraković

Utakmica četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine u futsalu između MNK Bubamare i G.F.C Sarajeva privukla je veliku pažnju publike u Cazinu.

Veliki broj navijača došao je kako bi pogledao ovu utakmicu i kako bi pružio podršku domaćoj ekipi na ovom susretu.

Kako bi se reklo, ni igla više ne može stati u dvorani u Cazinu, a za sve su "krivi" domaći navijači.

Sigurno je da gostima iz Sarajeva večeras neće biti nimalo lako obzirom na to kakvu podršku će imati domaći tim.

U polufinale Kupa BiH ranije su se plasirale ekipe Hercegovine i Radnik MD Shop, a večeras ćemo saznati još dva učesnika.

Osim utakmice u Cazinu svoju utakmicu igraju još i Doboj i Željezničar.

Oglasi

Evo kako su iz Bubamare najavili utakmicu protiv GFC Sarajeva."U goste nam dolazi jako dobra ekipa GFC Sarajevo na čelu sa odličnim trenerom Nijazom Mulahmetovićem.

Sigurno se radi o ekipi koja u svakom trenutku zna šta radi i ima kvalitet. Imaju dosta dobrih pojedinaca u ekipi, tako da nas očekuje zahtjevna utakmica", istakao je jedan od najboljih igrača Bubamare, Darko Milanović.

Bubamara je u nevjerovatnom nizu od 15 pobjeda i sasvim sigurno će biti ravnopravan protivnik favoriziranim gostima iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Mi imamo pozitivan niz od 15 pobjeda u prvenstvu i želimo u tom ritmu da nastavimo. S obzirom da igramo pred našim navijačima, koje i ovom prilikom pozivam da kao i uvijek budu nas šesti igrač, očekujemo pobjedu.

Siguran sam da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mjesta jer je tako svaku našu utakmicu i veliko hvala našim navijačima. Cazin zasigurno ima najbolju publiku i mi ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo i ostvarimo plasman u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine", ističe Milanović.

Top Komentari

Ramo Legenda
Taki smo ti mi cazinjani! Volimo svoje i znamo kako se podrzava svoje! Branimo se cinjenicama a ne ko onaj majmun klicko i katalonci na aparatima da pricamo nebuloze
0 0
Edberg
Cazin grade moj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti