Noć za pamćenje u Krajini: Bubamara pregazila GFC Sarajevo u fenomenalnoj atmosferi

Četvrtina finala Kupa BiH

Noć za pamćenje u Krajini: Bubamara pregazila GFC Sarajevo u fenomenalnoj atmosferi

H. Zilić

Spektakularna sportska noć je bila u Cazinu. Dvorana je bila ispunjena do posljednjeg mjesta, a preko 2.000 ljudi bordilo je futsalere Bubamare koji su večeras izborili plasman u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine.

Bubamara je na sjajan način prošla među četiri futsal kluba u državi i to kao drugoligaš dekalsiravši premijerligaša GFC Sarajevo rezultatom 7:1 za potpuni delirijum u dvorani.

Već nakon prvog poluvremena je bilo jasno da će ovo biti noć za pamćenje u Krajini jer su futsaleri Bubamare nakon 20 minuta igre vodili sa 5:0.

Mrežu gostiju načeo je Bosnić u šestoj minuti za 1:0, a onda u devetoj minuti dva brza gola Bubamare preko Osredkara i Ibrišimovića za 2:0, odosno 3:0 i tim trenucima.

U desetoj minuti nokaut gostiju, strijelac za 4:0 bio je Džombić, a za 5:0 pogodio je Bosnić u 15. minuti prvog poluvremena.

Samo što je krenulo drugo poluvrijeme i šesti gol u mreži gostiju iz Sarajeva, a za 6:0 pogodio je Ibrišimović u 21. minutu utakmice, njegov drugi gol kao i Bosniću.

Oglasi

Do kraja utakmice još dva gola po jedan u obje mreže. Za 7:0 pogodio je golman Milanović, a počasni gol za goste i konačnih 7:1 postigao je Bilić u finišu utakmice.

Plasman u polufinale futsal Kupa Bosne i Hercegovine ranije su obezbijedili KMF Radnik MD Shop Bijeljna i MNK Hercegovina Široki Brijeg, dok će posljendji putnik u polufinale biti poznat nakon meča Futsal kluba Doboj i FC Željezničara.

Četvrtina finala futsal Kupa Bosne i Hercegovine:

MNK Bubamara - GFC Sarajevo (5:0) 7:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti