Centar bez problema protiv Belog Anđela
Sarajlije žele vratiti titulu u svoj grad. Sada im slijedi pravi ispit, gostovanje aktuelnom prvaku Mostaru koji je danas poražen od Salinesa u Tuzli

Sarajlije upisale drugu pobjedu

Centar bez problema protiv Belog Anđela

S. Mlaćo, foto: S. Bošković

Futsaleri Centra upisali su drugu pobjedu u isto toliko kola Premijer futsal lige BiH. Večeras su izabranici Dženana Muminovića sa 6:3 savladali novog premijerligaša Belog Anđela.

Sarajlije su pružile mnogo više, te nakon prvog poluvremenu vodili sa čak 5:1. Pogađali su mrežu gostiju dva puta Halil Merdžanić, te po jednom Anel Radmilović, Amel Handžić i Davor Marković. Za goste je u prvom poluvremenu strijelac bio Edin Muratović.

U nastavku Centra u 28. minuti povisuje na 6:1 pogotkom Branislava Arsenijevića, a gosti su uspjeli postići dva pogotka do kraja i ublažiti poraz. Pogađali su Davor Arnautović i Miloš Dupor.

Premijer futsal liga BiH, 2. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

FC Centar - KMF Beli Anđeo 6:3 (5:1)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi