De Souza: Očekivao sam više od Kaskade
Mostarci goste ispratili sa osam pogodaka u mreži

Sigurna pobjeda Mostaraca

De Souza: Očekivao sam više od Kaskade

S. Mlaćo, foto: V. Bernadić

Mostar SG Staklorad u posljednjoj domaćoj utakmici u ovoj godini porazio je Kaskadu sa ubjedljivih 8:2. Od početka je domaći tim bio kvalitetniji, a mnogo bolja igra krunisana je sa čak osam lopti u mreži Kaskade. Dva puta u strijelce se upisao Daniel Marinho de Souza.

"Iskreno, očekivao sam veći otpor Kaskade. Išlo nam je od početka sve od ruke i pobjeda nijednog trenutka nije dolazila u pitanje. Odigrali smo vrlo dobro, smatra član Mostar SG Staklorada.

U narednom kolu tim Mostara gostuje kod Seljaka u Livnu.

"Idemo po pobjedu i jesenju titulu. Još jedan težak protivnik, ali sam siguran da uz pravo izdanje svih nas rezultat neće izostati. Dobro radimo, atmosfera je u timu odlična i nadamo se najboljem, dodao je De Souza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi