Mostar SG u Livno po jesenju titulu
Pobjeda u Livnu futsalerima Mostar SG-a donijela bi sigurno prvo mjesto na ljestvici na kraju kalendarske 2018.godine.

Aktualni prvaci gosti su MNK Seljak iz Livna

Mostar SG u Livno po jesenju titulu

Uspješnu jesen u kojoj je klub po drugi put u historiji igrao Ligu prvaka, Mostar SG Staklorad zaključit će u Livnu. Protivnik je stari rival Seljak

U redovima aktualnog prvaka ističu da u Livnu dolaze pobijediti, uz napomenu da trijumf neće doći sam po sebi i da se za svaki bod danas mora dobro namučiti.Predsjednik kluba Amel Bajgorić želi da Mostar SG uspješno okonča još jednu uspješnu godinu.

"Godina 2018. bila je veoma uspješna za Mostar SG Staklorad. Osvojili smo još jedan naslov prvaka, igrali smo finale Kupa, a u Evropi smo podigli nivo igre, ali nažalost ne uspjeli otići korak dalje u odnosu na sezonu ranije. Sve u svemu, mi smo prezadovoljni. Ostala je utakmica u Livnu u kojoj su ambicije da ostvarimo trijumf. Neće biti lako, Seljak je kvalitetan, ali ipak smatram da uz pravi pristup možemo ostvariti cilj. Igrači moraju ostati na nivou prethodnih mečeva. Svaki bod je važan, borba je neizvjesna. Nadam se da ćemo na zimsku pauzu otići kao jesenji prvaci" -  rekao je Bajgorić.

Mostar SG Staklorad u Livnu bi trebao nastupiti kompletan, jer kartoniranih i povijeđenih igrača

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti