Sjajni mečevi u Skenderiji na turniru "Asim Ferhatović Hase"

Prvi dan 31. izdanja

Sjajni mečevi u Skenderiji na turniru "Asim Ferhatović Hase"

H. Zilić

U Skenderiji je počeo 31. Memorijalni turnir "Asim Ferhatović Hase" u malom fudbalu koji svake godine privuče pažnju fudbalskih zaljubljenika u našem glavnom gradu, ali i šire.

I ovogodišnji turnir je okupio nekoliko sjajnih ekipa, a prvog dana odigrani su mečevi prva dva kola u obje grupe.

Nedjelja nam donosi duele trećeg kola, nakon toga i mečeve za plasman, kao i finale.

Što se tiče subotnjeg programa meč dana odigrali su Željezničar i Radnik Hadžići, a u utakmici punoj uzbuđenja i preokreta konačan rezultat je glasio 6:6.

Raspoložena je bila i ekipa Stupčanice iz Olova koja je upisala dvije pobjede, posebno se ističe trijufm protiv Sarajeva od 6:3.

Rezultati prvog dana turnira:

Oglasi

Unis - Vratnik 9:0

Famos - Mošćanica 1:2

Željezničar - Radnik Hadžići 6:6

Stupčanica - Sarajevo 6:3

Željezničar - Unis 6:2

Famos - Sarajevo 4:2

Stupčanica - Mošćanica 8:3

Turnir se igra u maloj dvorani Skenderije, a nedjelja kao što smo naveli donosi završne borbe čime će biti spuštena zavjesa na još jedan Hasetov turnir koji je i ove godine sjajno organizovan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi