Hrkać: Favoriti smo i vjerujemo u pobjedu

Mostar SG dočekuje Salines

Hrkać: Favoriti smo i vjerujemo u pobjedu

E. Čaušević

Nakon zimske pauze, prvi susret u drugom dijelu sezone tim Mostar SG Stalorada odigrat će sutra u dvorani USRC Midhad Hujdur – Hujka. 

Protivnik je Salines, jedini klub koji je jesenas uspio poraziti mostarski tim, a meč počinje od 17:30 sati. Bh. reprezentativac Mirko Hrkać nada se dobrom izdanju i pobjedi Mostara.

"Za svaki meč, pa tako i za ovaj pripremamo se maksimalno. Iza nas je kvalitetan mini ciklus i nadamo se uspješnom proljeću. Manje razmišljamo o tome ko nam je protivnik, želimo više misliti o sebi i svojoj formi, vjerujući da je ona u ovom trenutku na zavidnom nivou. Smatram da smo u ovom susretu favoriti i nadam se pobjedi. Salines je dosad uvijek bio korektan protivnik", rekao je Hrkać.

Pobjeda nad Salinesom prilika je da Mostar SG bodovno pobjegne svom prvom pratiocu na četiri boda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi