MNK Brotnjo slavilo protiv HFC Zrinjski u Mostaru
HFC Zrinjski i MNK Brotnjo odigrali su fenomenalnu utakmicu večeras u mostarskoj dvorani na Bijelom Brojegu.

Mostarci loše otvorili drugi dio sezone

MNK Brotnjo slavilo protiv HFC Zrinjski u Mostaru

Malonogometaši HFC Zrinjskog poraženi su večeras u dvorani na Bijelom Brijegu od čitlučkog MNK Brotnja rezultatom 4:6 i tako jako loše otvorili nastavak prvenstva u Premijer futsal ligi Bosne i Hercegovine.

Krenuli su Brotnjaci odmah dobro u ovaj meč otvorivši ga s nekoliko odličnih šansi. Svu tu dobru igru gosti su okrunili u 10. minuti kada je Grgić efektno postigao gol za vodstvo Brotnja. Potkraj poluvremena Bošnjak je uduplao prednost čitlučkog sastava i na poluvrijeme se otišlo s neugodnih 0:2 za mostarski tim. 

Domaćin se razbudio u drugom poluvremenu no opet su prvi poentirali gosti i Galić je odveo Brotnjo na ogromnih 0:3 u 25. minuti. Zrinjski je uspio smanjiti preko Marića na 1:3 ali Pantić nedugo zatim vraća 3 gola prednosti Brotnju. Uslijedio je pravi vatromet golova. Bošković u 29.minuti smanjuje na 2:4, a Grgić drugim golom vodi Brotnjake na nedostižnih 2:5. Onda su nadu Zrinjskom vratili Livaja i Raguž koji je u 37. minuti zabio za 4:5 i zaiskrila je nada da Plemići mogu preokrenuti veliko vodstvo Brotnja no Pantić je u zadnjoj minuti zabio za 4:6 što je bio konačni rezultat ovog susreta i veliku pobjedu slavili su Čitlučani.

Dvorana Bijeli Brijeg, Futsal Premijer liga BiH, HFC Zrinjski - MNK Brotnjo 4:6 (0:2)

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

HFC Zrinjski: Dujmović, Suton, Šunjić, Livaja, Bošković, Skuhan, Vlaho, Raguž, Marić, Matić, Kalfić

MNK Brotnjo: J.Ivanković, Pantić, Bošnjak, Granić, D.Ivanković, Pehar, Dujmović, Gagro, Marković, Grgić, Ćavar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi