MNK Lukavac  savladao Klanac iz Brčkog
Izabranici Edina Muratovića vratili se na pobjednički kolosjek

12. kolo Prve lige FBIH u futsalu

MNK Lukavac savladao Klanac iz Brčkog

Emir Dindić

U okviru 12. kola Prve lige FBiH u fudbalu večeras su svoj susret odigrali domaći Lukavac i Klanac iz Brčkog. Na kraju ubjedljivu pobjedu su slavili domaći futsaleri rezultatom 6:2 (2:2). 

Prvo poluvrijeme proteklo je u dosta izjednačenoj igri. Poveli su domaći golom Alibašića, da bi Klanac preko Mehmedovića i Čauševića preokrenuli rezultat. Do poluvremena vidjeli smo još jedan gol i to u mreži gostiju a strijelac je bio Hodžić.

U nastavku vidjeli smo još četiri kola u mreži gostiju iz Brčkog. Redom su pogađali Mitrović, Isić, te sjajni Alibašić još dva puta za na kraju visoku pobjedu izabranika Edina Muratovića.

Ovom pobjedom Lukavac je ostao na drugom mjestu Prve lige FBiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti