MNK Lukavac u sjajnoj utakmici slavio protiv Bašigovaca
Još jedna pobjeda izabranika Zvonka Lugonjića (FOTO: MNK Lukavac )

10. kolo Prve lige FBiH u futsalu

MNK Lukavac u sjajnoj utakmici slavio protiv Bašigovaca

E. Dindić

Večeras su u okviru 10.kola Prve Futsal lige FBiH svoj susret odigrali MNK Lukavac i gosti iz Živinica, ekipa FC Bašigovci. Na kraju veliku pobjedu slavili su domaći futsaleri rezultatom 5:4 (3:1).

Gosti iz Živinica u trećoj minuti preko Merisa Mešanovića dolaze do prednosti od 1:0. Međutim tada se bude domaći futsaleri i preko Saburovića poravnavaju za 1:1 već u idućem napadu. Pred sami kraj prvog poluvremena Alić nakon jedne sjajne akcije pogađa za 2:1.

Nastavak susreta donosi totalnu dominaciju Lukavca, koji golovima Esmira Hasanovića vrlo brzo odlaze na velikih 5:1.

Poslije toga trener domaćeg sastava priliku daje i igračima koji su imali manju minutažu, što koriste gosti iz Živinica te na kraju smanjuju rezultat na 5:4, što će se ispostaviti i konačan rezultat ovog susreta.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi