Salines dvokorakom do finala

Futsal prvenstvo

Salines dvokorakom do finala

E. Dindić, foto: E. Dindić

U drugoj polufinalnoj utakmici Premijer lige Bosne i Hercegovine u futsali u Mejdanu sastali su se Salines i GFC Sarajevo. Slavili su domaći rezultatom 4:2(3:2). 

Poveli su gosti golom Ibrahima Hršumovića u 8. minuti, da bi tri minute Denis Isanović poravnao na 1:1. Ponovno četiri minute kasnije Amel Handžić. Poslije toga u samo dvije minute dva maestralna gola Davora Arnautovića za preokret od 3:2, što je ujedno i rezultat prvog poluvremena.

Drugo poluvrijeme vidjeli smo samo jedan gol i to u 28. minuti Benjamina Avdića za 4:2, što će se ispostaviti i konačan rezultat ovog susreta.

U drugom polufinalu Mostar je u Gornjem Vakufu sa 7:6 pobijedio domaću Slogu.

Promo

Top Komentari

user1604155860
Bravo za Tuzlake a posebno bravo za Davora Arnautovica.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi