"Juniori, čekirajte karte za Njemačku; Aferim, kreatori budućnosti bh. futsala"

Saopštenje Salinesa

"Juniori, čekirajte karte za Njemačku; Aferim, kreatori budućnosti bh. futsala"

E. Ganibegović, foto: A. Čaušević

Derbi duel 11. kola futsal Premijer lige BiH odigran je jučer u Mostaru.

Domaći Mostar SG ugostio je Salines iz Tuzle i ostvario trijumf rezultatom 4:1.

Dosta se prašine diglo nakon ovog susreta, a naročito zbog suđenja. Gosti iz Tuzle su se oglasili zvaničnim saopštenjem za javnost.

"Poraz Jarčeva u Mostaru!

Mi za razliku od malih klubova, imamo izvještaj i poslije svake izgubljene utakmice!

Ne boli ovaj poraz previše. Na megdan aktuelnom prvaku naše države smo otišli desetkovani i takvi pružili puno više nego solidan otpor favorizovanom domaćinu.

Oglasi

Ko zna šta bi bilo, da smo mi koristili naše brojne šanse u omjeru koji je imao Mostar.

Mi nismo imali Darka Milanovića, Davora Arnautovića, Osmana Beganovića i Admira Ćorhodžića, koji je, iako povrijeđen, bio na spisku čisto da se zadovolji Pravilnik.

Zato su bili tu naši U-19 reprezentativci, kojima su suci, jasno pokazali kakva ih budućnost čeka u našem futsalu. Aferim kreatori budućnosti BH futsala. Sjajna nas budućnost čeka.

U-19 mladići već čekiraju karte za Njemačku, Hrvatsku, Sloveniju...

Samo ih entuzijasti (čitaj budale), poput nas, još drže ovdje.

Helem poraz od 4-1 je u najmanju ruku previsok, ali obzirom na obzir, dobro smo i prošli.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Vaši Jarčevi", stoji u saopštenju Salinesa.

FC Mostar SG - FC SALINES TUZLA CITY 4-1 (3-1) Poraz Jarčeva u Mostaru! Mi za razliku od malih klubova, imamo izvještaj...

Posted by FC Salines Tuzla on Saturday, February 19, 2022

Top Komentari

DamirT
Salines kad god izgubi,zali se na sudjenje.
0 0
the_target
Sta bola ovi pisu,kakvi jarcevi....prvo pisu da su otisli bez pola ekipe i onda pisu da su sudije krive sto su izgubili. Zasto nisu napisali da im je trener cijelo vrijeme bukvalno od pocetka utakmice trcao ispred klupe za rezervne igrace, galamio, gestikulirao rukama pa cak i kartonom za "time out" i tako stvarao nervozu svojoj kako kaze oslabljenoj ekipi. I u prvom i drugom poluvremenu je koristio "golman-igrac" kako bi nadoknadio nedovoljno igraca na klupi. Samo jedan mladji decko i golman su vrijedni spomena i pokazali su kvalitet.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi