Srđan Ivanković: I protiv Turske očekujemo pobjedu

Novi ispit za našu reprezentaciju

Srđan Ivanković: I protiv Turske očekujemo pobjedu

S. Mlaćo

Danas su na rasporedu susreti trećeg kola turnira grupe F preliminarne runde kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u futsalu.

U 17:00 sati biće odigran meč Škotska-Švajcarska, dok će se Bosna i Hercegovina u 20:00 sati sastati sa Turskom.

Reprezentativac Srđan Ivanković smatra da je bh. reprezentacija favorit u večerašnjem susretu:

"Opravdali smo očekivanja i ostvarili dvije pobjede. Bili smo ubjedljivi pred domaćom publikom što nas sve raduje. Nadam se da ćemo tako nastaviti večeras i da ćemo sa tri pobjede napraviti pravu uvertiru pred glavnu rundu. Gledali smo utakmice Turske na ovom turniru i imaju određeni kvalitet. Mislim da je sve na nama i da je individualni i kolektivni kvalitet na našoj strani. Očekujem još jednu pobjedu.“

Selektor Ivo Krezo u utakmici sa Turskom neće imati na raspolaganju Mirka Hrkaća koji se povrijedio u susretu sa Škotskom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi