12

Komentari (12)

malcolmX
Neizlječivo bolesno đikansko pleme
realista1982
Gori ste vi sto im poklanjate paznju...
celikze
Pa mi FGR-ovci ovdje serendaju. Kada napises neki komentar uvezi dzikana genocidasa.Ovo je sport nije politika i bla bla bla.Kod njih je sve nacionalizam genosidaski zrak trava lopta snjeg hovno prase sve bre s”v”rbsko.
Malmi_Suomi
Šta ti je bolan @celikze kakvi crni FGR-ovci?
Pa naravno da i prase KRME je SRBSKO kao i Patko yebo im on sve.
Eno ga uživa u doživotnom zbog GENOCIDA hahahaha
SarajevoFC
Papak, dosadan si sa FGR-ovcima. Nisi ti nista bolji od genocidasa. Vi SDA smradovi ste syebali Bosnu vise od njih.
Malmi_Suomi
E sad će te mi vas dvojica komentarisati ovdje ko je više štete nanio da li fgr-ovci ili Šta? Meni nećete bgm. Kažu ko je prvi kod Bošnjaka, ko ? Pa famozni Bakir Izemetbegović gdje cijeli grad STANE ( papa vas yebo CIJELI GRAD STANE) zbog udaje njegove kćeri??? Pa ko si pleme ti da ti pleme. Nije džabe Tihic rahmetli preuzeo SDA jer ti nije dao babo jer je znao do čega ćeš je dovesti. E šta sad sa ovim FGR-ovcima? Oni mogu od Sebilja do Ilidže i to je to. Ali ovo je SRAMOTA. IME kluba " General Ratko" o tome trebate voditi računa. Ratko Bogu Allahu hvala služi DOŽIVOTNU. A JA SAM BOSANAC I HERCEGOVAC ONAJ MEĐU 2% KO ESKIM.
Geneve
Poredis njega i njih papcicu mali, takvima se treba popisati u usta.
celikze
O cemu ti papcino.Hebo te SDA osim 92 i 96 nisam nikada glasao za Sestrice Amidzice Dajdzice.To sto sam napisao FGR-ovci mislim na one supljoglave sto dalje od nosa nevide.Mi cemo da glumimo nesto kao mi smo fini ovo ono a genocidasi i UZP-ci od sporta kulture politike sve im je fasisticko.I jos jednom hebo te SDA u prkno sve do jednog bi objesio i onog portira i cistacicu kojoj je SDA dao posao.To su sve ista hovna i njihovi glasaci.Ako sam spomenuo FGR nisam SDA hovno a i ovi FGR sta su oni bolji.Jedni okorjeli lopovi a drugi opet nargila bar.Ako sam nastrojen da bude BiH normalna drzva i izrazavam tu ne nacionalizam nego patriotizam bez lopovluka i bez da se uvlacim u pakas srbogenocidasima neznaci da sam SDA. hebo vas SDA
celikze
Glupane koliko si ogranicen treba ti nacrtati.Citaj papcino izmedju redova.Ko poredi sta levatu glupi.Boze budala u p.m. i mi hocemo neku bolju buducnost sa ovakvim narodom zatucanim do bola.
Radnik78
Alo ba zeleni,šta je ovdje sporno na tribinama?Novinari ovog portala preskakali časove istorije?Na tribini su uglavnom zastave Kraljevine Crne Gore sa dvoglavim orlom,pod kojim je Crna Gora bila pobjednik Prvog svjetskog rata...čime se vi bavite.
Malmi_Suomi
@Radnik78 nemoj jesti gofna.
I slika GENOCIDAŠA je iz kraljevine? Ne kaki
Ecosport
Koji su to paćenici, to je strašno. A zatucani da ne mogu bit zatucaniji.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.