Željezničar u golijadi savladao Banoviće

Željezničar u golijadi savladao Banoviće

E. Škorić

Željezničar je sa 8:3 savladao MNK Banoviće u 10. kolu malonogometne Premijer lige BiH.

Anes Džafo je predvodio večeras Željeznilčar, pošto je postigao čak pet pogodaka, dok se dvaput u strijelce upisao Kenan Arnautović, a jednom i Emir Gekić.

U sastavu gostiju iz Banovića po jedan pogodak su postigli Edis Alibašić, Kenan Numanović i Alem Smajlović.

Ispočetka je djelovalo da će to biti neizvjestan meč do kraja, no Željezničar uspijeva da uđe u mirnu završnicu i da na vrijeme postigne pogotke, te da nanese gostima težak poraz.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

U prvom dijelu rezultat je bio 2:1, no nastavak donosi pravu golijadu i ubjedjiv trijumf domaćina, kojem je ovo bila četvrta pobjeda, dok je sastav Banovića upisao deveti poraz u 10. meču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi