Najzgodnija hrvatska odbojkašica pokazala kakvo tijelo ima, senzualna tetovaža "ukrala slavu"

Omiljena među ljubiteljima odbojke

Najzgodnija hrvatska odbojkašica pokazala kakvo tijelo ima, senzualna tetovaža "ukrala slavu"

A. Čaušević

Hrvatska odbojkašica Barbara Đapić je već neko vrijeme omiljena među ljubiteljima odbojke, prvenstveno zbog svog šarmantnog izgleda. 

Pojedine stranice na društvenim mrežama specijalizovane za odbojku redovno objavljuju fotografije Barbare Đapić, atraktivne 27-godišnje Dalmatinke.

Tako se nedavno pojavila fotografija Hrvatice u bikiniju te je zaludila pojedine Italijane koji se nisu uspjeli suzdržati od komentara.

"Prelijepa", "Prava Božica", samo su neki od komentara na dvije fotografije odbojkašice koja igra na poziciji suprotnog napadača.

Posebnu pažnju je privukla senzualna tetovaža koju je Hrvatica dala izraditi na bedru, dok se jedna nalazi i blizu grudi. Jednu je dodala i tik iznad nožnog zgloba.

Oglasi

Inače, Đapić je poprilično aktivna na društvenim mrežama, tako je na Instagramu prati više od 300.000 pratitelja gdje redovno objavljuje fotografije.

Đapić koja je visoka 193 cm je standardna reprezentativka Hrvatska, a od ove sezone nastupa za švicarsku ekipu VC Kanti Schaffhausen.

Za nju je to drugo iskustvo u Švicarskoj pošto je ranije igrala u ekipi NUC-a gdje ostavila odličan dojam pa su u Schafffhausenu odlučili da je angažuju.

Ona već dugi niz godina igra u inostranstvu. Ranije je nastupala u Italiji, Češkoj, Mađarskoj, a jedno vrijeme je bila i u SAD-u.

Kada je u pitanju privatni život, Hrvatica uglavnom objavljuje fotografije sa svojim prijateljicama te nije poznato da li je u vezi ili ne.

Top Komentari

user1676286668
Sta bi mi bez neprikosnovenog kralja lagane erotike Causa svaka čast za ovakve članke
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi