Jedinstvo Bimal se prošetalo kroz Mejdan
Brčanke bez problema većih slavile u Mejdanu

Doigravanje za odbojkaškog prvaka prvaka BiH

Jedinstvo Bimal se prošetalo kroz Mejdan

E. Dindić, foto: E. Dindić

Večeras je u Tuzli počelo doigravanje za odbojkaškog prvaka Bosne i Hercegovine u ženskoj konkurenciji. U susretu između Slobode i Bimal Jedinstva slavile su gošće bez većih problema rezultatom 0:3(7:25,12:25,20:25). 

U prvom setu uzele su domaće odbojkašice 7 poena, u drugom 12, dok su tek nešto jači otpor pružile u trećem setu kada  su  domaće odbojkašice uzele 20 poena.

Zaista sigurna i zaslužena pobjeda ekipe Bimal Jedinstva koja će u uzvratu u Brčkom imati priliku da potvrdi pobjedu iz Tuzle i bez većih problema prođe u narednu rundu takmičenja.

ŽOK Sloboda Tuzla – ŽOK Bimal Jedinstvo 0:3 (7:25, 12:25, 20:25).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti