Drama u Mejdanu pripala OK 7-Lukavac
Domaći odbojkaši poveli pa stali

Derbi susret 7. kola Super lige FBiH

Drama u Mejdanu pripala OK 7-Lukavac

E. Dindić

Derbi susret 7. kola Superlige FBiH za odbojkaše u Mejdanu su odigrali Sloboda i OK 7-Lukavac. 

Nakon velike drame slavili su gosti  rezultatom 2:3 (25:18, 25:23, 11:25, 21:25, 21:23).

Odlično je počelo za domaće odbojkaše i prva dva seta rutinski rješavaju u svoju korist rezultatima 25:18, 25:23 za sigurno vodstvo od 2:0 u setovima.

Međutim, kada su svi mislili da je gotovo bude se odbojkaši iz Lukavca i uzimaju iduća dva seta prilično sigurno rezultatima 11:25, i 21:25 za poravnanje na 2:2 u setovima.

Peti set prava drama, ni jedna ni druga ekipa ne uspijevaju da se odvoje na pristojnu razliku. Međutim, na kraju malo i sportske sreće imaju odbojkaši iz Lukavca koji osvajaju peti set sa 21:23 i na kraju slave  zasluženu pobjedu rezultatom 3:2 u setovima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi