Kakav gest?! To je Bosna!

Potez za pohvale Sarajlija

Kakav gest?! To je Bosna!

Admin Čaušević

Nakon plasmana u Premijer ligu BiH, ekipa Odbojkaški klub Radnik iz Bijeljine je objavila molbu za donacije lopti predviđenih propozicijama takmičenja u najjačem rangu odbojke u BiH. 

U većini drugih zemalja makar lopte za takmičenje obezbjeđuje strukovni savez, ali u BiH to nije slučaj. U našoj zemlji klubovi su prepušteni sami sebi i snalaze se kako znaju.

"Kada smo vidjeli tu objavu na Facebook-u, stupili smo u kontakt sa našim partnerom, firmom Bracom SportShop Sarajevo te smo odlučili pokloniti tri lopte ekipi OK Radnik Bijeljina, kao simboličan znak dobrodošlice u Premijer ligu.

Jednostavno, to je sportski i to je OK Bosna kakvu želimo!", stoji na Facebook stranici OK Bosna.

Iz kluba se zahvaljuju kompaniji Bracom, a ekipi Radnika upućuju želje da naprave zapažene rezultate u sezonama koje dolaze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi