Trener OK Bosna Kalesija

Karić: Nikad nisam vodio težu utakmicu

M. Šljivak

Odbojkaši kalesijske Bosne nalaze se na korak od plasmana u Premijer ligu BiH.

Oni su danas na Mojmilu savladali imenjaka iz Sarajeva sa 2:3 u setovima i na domaćem terenu će imati šansu da ostvare plasman u društvo najboljih timova Bosne i Hercegovine.

Trener gostiju iz Kalesije Adnan Karić zadovoljan je nakon velikog trijumfa.

"Nikad nisam vodio težu utakmicu. Ova utakmica je bila veliko psihološko opterećenje od samog početka. Sarajevska Bosna je veoma dobra i iskusna ekipa i ja sam u drugom setu već mislio da će biti 3:0 za njih. Međutim, moji momci su se vratili, čestitam im i pozivam kompletnu Kalesiju da proslavimo plasman u Premijer ligu", rekao je Adnan Karić, trener odbojkaša Bosne iz Kalesije.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (M):

Revanš meč igra se za sedam dana u Kalesiji 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi