Život najzgodnije odbojkašice svijeta više neće biti isti: "Svima ću pokazati da..."

Pravi novi zaokret

Život najzgodnije odbojkašice svijeta više neće biti isti: "Svima ću pokazati da..."

A. Čaušević

Key Alves slovi za najzgodniju odbojkašicu na svijetu, iako se atraktivna Brazilka već neko vrijeme ne bavi tim sportom već je postala influnserica, a u međuvremenu se čak i fotografisala za Playboy.

Brazilska ljepotica je svjetsku pažnju posvetila prije nekoliko godina kada je kazala da je otvorila profil na OnlyFansu jer joj to donosi mnogo veću zaradu od same igranja odbojke.

U međuvremenu je postala jako popularna pa je tako na Instagramu prati više od 14 miliona pratitelja, dok je nastupila i u nekoliko reality programa u Brazilu.

Ipak, izgleda se "umorila" od takvog načina života te je odlučila da se vrati svojoj prvoj ljubavi i tako sigurno obraduje svoje brojne fanove.

Alves je prije nekoliko dana najavila veliki zaokret u svom životu. Izgleda da se umorila od predrasuda i kritika te je odlučila da odgovori na parketu.

Oglasi

Naime, atraktivna Brazilka je odlučila ponovo da zaigra odbojku i to u SAD-u nakon što je dobila poziv da se takmičiti u LOVB prvenstvu.

"Naredne dvije ću igrati u Texasu. To će biti moj debi u američkoj ligi i bila sam jedan od rijetkih Brazilki koje su pozvana igrati u ovoj ligi", rekla je Alves te dodala:

"Pokazat ću svijetu što je odbojka jer mnogi nisu vjerovali da ću biti igračica i govorili su da bih trebala biti blogerica ili tako nešto."

S obzirom da je odbojka jedan od najpopularnijih sportova u Brazilu možda je i iznenađenje što je Alves dobila poziv pošto se odbojkom ne bavi već duži period.

Podsjećanja radi, Alves se krajem prošle godine slikala i za Playboy, dok se navodno šuškalo i da je u vezi sa kolumbijskom fudbalskom zvijezdom Jamesom Rodriguezom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi