Marija Jakić: Protiv Igmana neće biti lako ali uz našu kvalitetu vjerujem u nove bodove

Odbojkašica SOK Mostar

Marija Jakić: Protiv Igmana neće biti lako ali uz našu kvalitetu vjerujem u nove bodove

Odbojkašice SOK Mostar od početka drugog dijela prvenstva igraju zaista sjajnu odbojku.

Nakon očekivanog poraza u Brčkom od najbolje ekipe u državi Bimal Jedinstva uslijedila je velika pobjeda nad banjalučkim OK Volley koji je tim po snazi tik do Brčanki, nakon čega je uslijedila rutinska pobjeda nad ŽOK Smeč iz Lukavca. 

Jedna od najvažnijih karika igre mladog mostarskog tima je lijepa Čapljinka Marija Jakić. Ova 22-godišnjakinja igra na poziciji primača a poznata je po svojim razornim servisima i udarcima koji razbijaju protivničke blokove. Marija je za SportSport.ba najavila slijedeću utakmicu svog tima:

"Nakon poraza od ekipe Bimal Jedinstvo iz Brčkog, motivaciju za daljnje natjecanje nam je dala velika pobjeda protiv BL Volley koja se nalazi mjesto iznad nas na ljestvici" - kaže Jakić i dodaje:

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

"Prošlog smo vikenda igrali protiv ekipe iz Lukavca i utakmica je otišla u našu korist. U subotu ćemo odmjeriti snage sa ŽOK Igman, a iako se nalaze na 8. mjestu to je jako kvalitetna i borbena ekipa, puna energije i agresivnosti. Neće biti baš lak posao boriti se s njima, al uz treninge, našu kvalitetu i trud, vjerujem u pobjedu i da ćemo se vratiti kući sa 3 boda." - kaže Jakić koja je prokomentirala i ono što SOK Mostar očekuje uskoro a to je doigravanje za prvaka:

"S obzirom da nam nakon završene sezone, dolazi doigravanje, još ne znamo tko će nam biti protivnik. Bodovi se iz utakmice u utakmicu mijenjaju. Sigurna sam da ćemo dati sve od sebe, pokazati se u što boljem svjetlu, te ostvariti što bolji rezultat i pokazati koliko smo dobra ekipa." - 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi