10

Komentari (10)

user1683925049
Kakva Bosna u bilo čemu
Nek_komsiji_crkne_krava
Kakva država, takav sport. Bez zakon o sportu, loše nam se piše a za to očito nema intresa. Političari se fino bogate a sve ostalo lagano tone u ambis.
Hashim_Kuchuk_Hoki
Selektorov poraz. Trebao je Božićku koja veze s pameću nema, promjeniti na poziciji tehničara. Cura konstantno ne zna gdje udara kad je dizanje u pitanju.
crni1000
Malo falilo, dobro je
user1600442593
Sasvim očekivano, ne znam kad će više odlučiti i ugasiti sve reprezentacije u sportu. DŽABE SE SRAMOTIMO NA SVE STRANE
mido1921
Sramotiš ti svoje roditelje
Salgijica
Proce dalje. Tesko da ce svicarska dobit hrvatsku ili bugarsku. S tim da imaju neke sanse protiv hrvatica ali ako i pobijede sa 3:2 mi idemo dalje. Jedino pobjeda svicarske od 3:0 ili 3 : 1 mi ispadamo. Tesko da ce hrvatice to dozvolit.
Hashim_Kuchuk_Hoki
Hrvatska je nikad lošija, a Švicarska je dobila već ovu Rumuniju koja je opet pojela Hrvatsku. Švicarkinje jedino ako izgube od Hrvatske, a neće, naše mogu ići dalje.
Bajernovac
Koje smo mi sranje od reprezentacije svaka repka od gotovog pravi veresiju..smjesni smo i jadni..
arca
Vode u petom setu 11:9 i zijane 15:11.Jednostavno prepale se pobjede, jer su znale da onda, idu dalje. Sve u svemu cestitke cure.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.