Odbojkašice Smeča uvjerljive u Modriči

Slavile u tri seta

Odbojkašice Smeča uvjerljive u Modriči

E. Škorić

Proteklog vikenda su odigrane utakmice 6. kola odbojkaške Premijer lige BiH za žene. 

Novi premijerligaš, lukavački Smeč, je na gostovanju u Modriči, pod vodstvom novog trenera Dragana Moćića, izborio četvrtu prvenstvenu pobjedu.

I ovaj put su Smečerice odigrale kvalitetno i za samo 52 minuta igre, ubjedljivo savladale domaću ekipu Modriče.

ŽOK “MODRIČA” Modriča - ŽOK “SMEČ” Lukavac 0:3 ( 13:25, 9:25 i 6:25 )

Nakon posljednje gostujuće pobjede lukavačke odbojkašice, nakon 6 odigranih kola zauzimaju peto mjesto na prvenstvenoj tabeli sa 10 bodova i omjerom 4 pobjede i 2 poraza, čime su pokazale da se nisu slučajno plasirale u elitni rang takmičenja.

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (Ž):

U narednom kolu, ekipa ŽOK “Smeč” Lukavac je domaćin ekipi “Jahorina” Pale, koja trenutno zauzima osmu poziciju na tabeli sa dvije pobjede u dosadašnjem dijelu prvenstva.
Utakmica će biti odigrana u subotu 24.11.2018. godine u 18,00 sati u Sportskoj dvorani u Lukavcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije