Pobjeda Bosne protiv Radnika

Pobjeda Bosne protiv Radnika

E. Škorić

Utakmica 4. kola Premijer lige BiH u odbojci za muškarce između OK Bosna iz Sarajeva i Radnika iz Bijeljine ponudila je vrlo dobru odbojku. 

Nakon prvog seta koji je Bosna furiozno rijesila u svoju korist rezultatom 25:15, u drugom setu Bosna je potvrdila kvalitet i dobila ga je rezultatom 25:22.

Treći set je ipak dobio Radnik rezultatom 15:25, ali protiv raspoložene Bosne ipak nisu imali snage za nešto više.

U nastavku utakmice gledali smo istinski derbi. Viđeno je više vrhunskih i uzbudljivih poena. Uz veliku podršku publike, sarajevski odbojkaši su uspjeli dobiti četvrti set i utakmicu završiti sa 3:1.

Posljednji set Bosna je dobila rezultatom 25:23 i osvojila vrijedna tri boda, u borbi za vrh tabele Premijer lige.

Na kraju, za ovako dobru atmosferu iz OK Bosna su se zahvalili na doprinosu DJ Beganu, koji je, uz Bosnine odbojkaše, zabavljao publiku. Bio je to jedan lijep event.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi