Bosna izborila majstoricu protiv Kaknja

Play-off za prvaka BiH

Bosna izborila majstoricu protiv Kaknja

A. Čaušević

U okviru play-offa Premijer lige BiH u odbojci odbojkaši sarajevske Bosne su se sastali sa ekipom Kaknja. 

Nakon poraza u prvoj utakmici, odbojkaši Bosne su u revanš susretu kvalitetnim pristupom u jednoj odličnoj utakmici upisali trijumf za izjedančenje u seriji.

U uzbudljivoj i neizvjesnoj utakmici konačan rezultat je bio 3:2 u setovima i to poslije preokreta domaćih.

Bosna je dobila prvi set, da bi Kakanjci uzvratili u naredna dva. Do kraja meča domaći osvajaju dva seta za vrijedan trijumf. 

Potražite više informacija na temu Odbojkaško prvenstvo BiH (M):

U ekipi Bosne najraspoloženiji je bio Sanjin Bezdrob i Arman Čirić koji je zbog bolesti propustio prvi meč. U poraženoj ekipi se u fazi napada istakao Edin Mehić. 

Već u petak u 19.00 u Kaknju ove dvije ekipe će odigrati majstoricu za plasman u polufinal play-offa za prvaka Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi